Kleurtester Lifestyle Essentials 704LS | Lifestyle verf

Kleurtester 704LS

Op voorraad
Artikel
63900-704LS
€ 2,00

Product informatie

Twijfel je over een kleur en wil je hem liever eerst testen op een kleiner oppervlak? Dan is de kleurinjectie perfect voor jou! De kleurinjectie bevat genoeg verf voor een vlak van 50x50cm en is te verkrijgen in alle kleuren uit de Lifestyle collectie. Met de kleurinjectie kun je de kleur bekijken bij verschillende lichtinvallen op een dag. Ook kun je gelijk zien of de kleur past bij de rest van jouw interieur.

De verf is eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde applicator. Er blijven geen verfresten achter in de kleurinjectie, waardoor de lege kleurinjectie gewoon bij het reguliere afval kan.

De kleurinjectie krijg je thuisgestuurd met een applicator, een bakje waar de verf in kan en de uitleg over het aanbrengen van de verf.

De 704LS is een kleur uit de Lifestyle Essentials kleurencollectie. Donkere kleuren zijn erg populair aan het worden de laatste jaren. De 704LS is een stoere donkergrijze kleur welke net van het zwarte af is. Deze kleur is het meest te vergelijken met antraciet en is makkelijk te combineren met vrijwel iedere kleur. 

Downloads

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kleurtester 704LS
Je waardering
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.