Kleurtester Lifestyle Essentials 705LS | Lifestyle verf

Kleurtester 705LS

Op voorraad
Artikel
63900-705LS
€ 2,00

Product informatie

Twijfel je over een kleur en wil je hem liever eerst testen op een kleiner oppervlak? Dan is de kleurinjectie perfect voor jou! De kleurinjectie bevat genoeg verf voor een vlak van 50x50cm en is te verkrijgen in alle kleuren uit de Lifestyle collectie. Met de kleurinjectie kun je de kleur bekijken bij verschillende lichtinvallen op een dag. Ook kun je gelijk zien of de kleur past bij de rest van jouw interieur.

De verf is eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde applicator. Er blijven geen verfresten achter in de kleurinjectie, waardoor de lege kleurinjectie gewoon bij het reguliere afval kan.

De kleurinjectie krijg je thuisgestuurd met een applicator, een bakje waar de verf in kan en de uitleg over het aanbrengen van de verf.

De 705LS is een kleur uit de Lifestyle Essentials kleurencollectie. Donkere kleuren zijn erg populair aan het worden de laatste jaren. De 705LS is een mooie donkergrijze kleur. Met donkere kleuren zoals de 704LS en 705LS geef je je huis een stoere, maar ook chique uitstraling.

Downloads

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kleurtester 705LS
Je waardering
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.