Waaiers | Stalen | Kleurinjectie

Twijfel je nog over een kleur en wil je liever eerst wat kleuren met elkaar vergelijken voordat je de hele muur in een kleur schildert? Test de verf dan eerst met de Kleurtester of bekijk de kleur met een Kleurstaal. De Kleurtesters en Kleurstalen kunnen in alle 210 kleuren uit de Lifestyle by Global Paint Collectie waaier besteld worden.

De Kleurtester is ideaal om een kleur op een muur te testen en te bekijken met verschillende licht invallen. Daarnaast is dit de perfecte manier om te zien of de kleur bij de rest van het interieur staat. De Kleurtester bevat alles wat je nodig hebt om de kleur aan te brengen op de muur of een stuk karton. Er zit genoeg verf in de Kleurtester voor een vlak van 50x50cm.

Wil je de kleuren met elkaar vergelijken maar doe je dit liever met een kleurstaal? Lifestyle by Global Paint verkoopt ook kleurstalen in setjes van 10 stuks. Het handige van deze stalen is dat alle stalen een zijdeglans en een matte afwerking hebben. Zo kun je eenvoudig het kleurverschil zien tussen deze twee afwerkingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 64-84 van 483

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Kleurstalen en testers
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 64-84 van 483

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.