Krijtverf | Top kwaliteit verf voor je interieur

Krijtverf

Ben je je huidige interieur zat en wil je deze eens een opknapbeurt geven? Misschien is krijtverf dan wel iets voor jou! De krijtverf van Lifestyle by Global Paint is een poedermatte dekkende verf. De krijtverf is verkrijgbaar in 15 mooie kleuren uit de krijtverf waaier, maar ook in vrijwel alle 210 kleuren uit de Lifestyle Collectie waaier aan te kleuren.

Wat is krijtverf?

Er is vaak veel verwarring over wat krijtverf nu eigenlijk is. Het wordt vaak vergeleken met een schoolbordverf, maar dit is niet juist. Krijtverf is namelijk een matte verf op waterbasis, aan te brengen op meubels, muren en accessoires van verschillende merken. Zo is krijtverf aan te brengen op hout, beton, steen, stucwerk, terracotta potten en nog vele andere ondergronden.

Hoe breng je krijtverf aan?

Krijtverf is op verschillende manieren aan te brengen. Zo kun je krijtverf aanbrengen met een kwast en een roller. Beide geven een verschillend eindresultaat, met een kwast creëer je een brocante uitstraling door de strepen die een kwast achterlaat. Met een roller is het eenvoudiger om grote oppervlakken te schilderen. Daarnaast krijg je vrijwel geen strepen wanneer je krijtverf aanbrengt met een verfroller.

Krijtverf aanbrengen op de muur

Krijtverf is niet alleen geschikt voor het opknappen van meubels, maar is ook uitermate geschikt op muren. Omdat de krijtverf in veel kleuren verkrijgbaar is, vind je altijd wel een kleur die jij mooi vind. De krijtverf is erg gebruiksvriendelijk en daarom is er in de meeste gevallen geen voorstrijk of grondverf nodig voordat de krijtverf aangebracht kan worden op muren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Krijtverf
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.