Raak geïnspireerd!

 1. Kleurstalen

  Hoe gebruik je kleurstalen?

  Wij geven je een aantal tips om met behulp van kleurstalen de juiste kleur te kiezen. 

 2. Kozijnen lakken

  Kozijnen lakken

  Hoe kun je kozijnen het beste lakken? Wij helpen je hier graag bij met een handig stappenplan. 

 3. Basicwaaier

  Nieuwe Basicwaaier

  De Basicwaaier van Lifestyleverf kenmerkt zich door een combinatie van roomtinten, grijs, beige en een druppel roze. Deze worden mooi aangevuld door het neutrale kleurpalet met de warme trendtoevoeging van lever en roze/nude. Lees hier alles over de nieuwe Basicwaaier.

 4. Trendwaaier

  Nieuwe Trendwaaier

  Met de nieuwe Trendwaaier 2020 heeft Lifestyleverf ietwat gewaagde kleurkeuzes gemaakt, die perfect aansluiten bij de huidige trendontwikkelingen. 

 5. Glanzend of Mat

  Glanzende of matte verf?

  Wil je graag een matte of een glanzende afwerking? Het verschil tussen deze twee glansgraden kan uiteindelijk voor een heel ander effect zorgen.

 6. Plinten Schilderen

  Plinten lakken

  Het lakken van plinten is van belang voor een mooi eindresultaat en gelukkig niet moeilijk. Wij leggen je graag uit hoe je plinten het beste kan verven. 

 7. Verf restjes

  Wat te doen met restjes verf?

  Omdat we verspilling zo veel mogelijk tegen willen gaan, kun je deze restjes verf ook prima voor andere doeleinden gebruiken. Wij geven je hier wat inspiratie over wat je kunt doen met restjes verf.

 8. Verf bewaren

  Verf bewaren

  Heb je nog verf over na het schilderen van je muur of plafond en wil je deze verf nog graag bewaren? Dat kan! Hoe lang de verf goed blijft en hoe je de verf het beste kunt bewaren, vertellen wij je hier.

 9. trendkleuren

  Trendkleuren in een basic interieur

  Wil je trendkleuren introduceren in basic interieur, dan kan dat erg eenvoudig! Wij geven je hier inspiratie over hoe je basic kleuren kunt combineren met een trendkleur.

 10. Basic kleuren

  Inspiratie voor een basic slaapkamer

  Wil je een rustige sfeer creëren in je slaapkamer maar het toch modern houden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor je om dit zo eenvoudig mogelijk te creëren.

Producten 1-10 van 32

Toon per pagina
per pagina
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.