Natuurlijk interieur

Natuur in je interieur
Geschreven doorLifestyle verf

Natuur in je interieur

De natuur word steeds belangrijker in het interieur in 2019. Populaire kleuren voor op de muur zijn rood en oranje aardetinten, maar ook groene tinten blijven terugkomen. Planten kunnen natuurlijk niet ontbreken in een groen interieur. Planten geven zoveel sfeer aan het interieur, niet zo gek dat planten al een tijdje super populair zijn in menig interieur. Hangende planten, grote planten op de vloer of hele plankjes vol met planten, je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles kan!

Aardetinten

Vroeger waren aardetinten donkere en diepe kleuren, maar tegenwoordig zijn de aardetinten veel rustiger en lichter. De aardetinten in combinatie met planten zorgen voor een knusse en natuurlijke sfeer. Aardetinten zijn ook goed te combineren met hout, zand en klei. De kleuren die gebruikt zijn in deze foto zijn 101NE en 633RP uit de Lifestyle Collectie waaier.

Ton-sur-ton

Er zijn zoveel kleuren groen, donker groen, licht groen, appeltjes groen, olijf groen et cetera, zodat het soms lastig is om de juiste tinten met elkaar te combineren. Groene tinten zijn uiterst geschikt om te combineren met andere groenen tinten en bruine tinten. Maar ook grijze tinten komen goed tot zijn recht bij groen. De kleur groen zorgt vooral voor rust in het interieur en in combinatie met planten, doen groene interieurs als natuur aanvoelen. Toch hebben de verschillende tinten groen ieder een ander effect op mensen. Zo geven de zachte groene tinten een rustgevend effect en felle tinten groen een opwekkend effect. 

Basic

Wil je een natuurlijk interieur creëren maar het liefst niet muren in een compleet andere kleur verven? Dan kun je witte muren en accessoires eenvoudig aankleden met planten zodat je een rustige maar toch levendige sfeer krijgt.By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.