Afplaktape verwijderen

Afplaktape verwijderen
Geschreven doorLifestyle verf

Afplaktape verwijderen

Het gebruik van afplaktape is onmisbaar bij elke schilderklus. Met afplaktape kun je eenvoudig strakke randen maken en oppervlakten rondom het schilderwerk beschermen zodat er geen verf komt op plekken waar je geen verf wil hebben. Een afplaktape moet goed plakken, geen lijmresten achterlaten, het schilderwerk niet beschadigen en eenvoudig weer te verwijderen zijn. Vooral het op tijd verwijderen van afplaktape is belangrijk om beschadigingen te voorkomen. Om de afplaktape goed te laten plakken, raden wij aan om de ondergrond stof-, vuil- en vetvrij te maken voordat de afplaktape wordt aangebracht op de ondergrond. 

Voordat je begint met schilderen, is het handig om genoeg afplaktape in huis te hebben. Om te weten hoeveel afplaktape je nodig hebt voor de schilderklus, is het verstandig om alle randen van het plafond en eventueel de plinten na te meten. 

Wanneer moet de afplaktape verwijderd worden?

Wanneer de afplaktape verwijderd moet worden hangt af van het soort tape wat gebruikt is. De afplaktape van Lifestyle by Global Paint moet direct na het schilderen verwijderd worden, om beschadigingen van het schilderwerk te voorkomen.

Hoe moet de afplaktape verwijderd worden?

Het verwijderen van de afplaktape moet met enige precisie gebeuren, zodat het nieuwe schilderwerk niet meteen beschadigd. De afplaktape kan het beste gelijkmatig verwijderd worden. Trek de afplaktape voorzichtig los in een hoek van 30 tot 45 graden. Zo blijven er geen lijmresten achter en kun je optimaal genieten van je nieuwe schilderwerk.

De afplaktape van Lifestyle by Global Paint is 24mm breed, zodat alles specifiek afgeplakt kan worden. De afplaktape kun je hier vinden in onze webshop.

Gebruikte producten
By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.