Basic slaapkamer | Lifestyle verf

Inspiratie voor een basic slaapkamer
Geschreven doorLifestyle verf

Inspiratie voor een basic slaapkamer

Wil je een rustige sfeer creëren in je slaapkamer maar het toch modern houden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor je om dit zo eenvoudig mogelijk te creëren.

Basic slaapkamer

Wat is er eigenlijk nodig om een slaapkamer deze rustige uitstraling te geven? Allereerst is het belangrijk om gebruik te maken van rustige lichte kleuren. De kleuren 107NE en 105NE uit de Lifestyle Collectie waaier passen goed bij elkaar en zijn rustige lichte kleuren. Deze kleuren zijn de perfecte basis voor iedere slaapkamer of woonkamer.

Natuurlijke materialen

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout, steen, touw en jute blijft de uitstraling van de slaapkamer sereen en rustig. Maar pas op met te veel accessoires. Veel spullen kunnen al snel een onrustig gevoel geven en dat wil je natuurlijk niet in je slaapkamer.

Combineren met designmeubelen

De wit-tinten en warm grijze kleuren zorgen voor een neutrale basis van de slaapkamer. Maar wil je deze kleuren toch combineren met een eyecatcher in de slaapkamer? Combineer deze kleuren dan met designmeubelen. Strakke designmeubelen krijgen als het ware een podium in een kamer met deze kleuren als neutrale basis. Een mooie strakke omgeving past perfect bij deze trendkleuren.By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.