Basicwaaier

Nieuwe Basicwaaier
Geschreven dooradmin admin

Nieuwe Basicwaaier

De Basicwaaier van Lifestyleverf kenmerkt zich door een combinatie van roomtinten, grijs, beige en een druppel roze. Deze worden mooi aangevuld door het neutrale kleurpalet met de warme trendtoevoeging van lever en roze/nude. Zachtgeel in combinatie met warm grijs is helemaal terug. Deze tinten en de toevoeging van de diep groene/bruine kleuren als accentkleuren, maken de Basicwaaier nog meer geschikt voor liefhebbers van natuurlijke kleuren.

In de Basicwaaier zit een kleurcombinatie van neutrale en warme kleuren zoals 229 GO, 132 NE, 115 NE en 623 BR. Het geheel van deze kleurcombinatie geeft een warm en clean maar ook een modern interieur beeld weer. De inspiratie van deze warme kleuren komen uit gesteentes zoals marmer, hardsteen, beton en travertin. Deze vale kleuren zien we ook veel toegepast in geschuurde stoffen als katoen, linnen en fluweel.De kleurcombinatie van de kleuren 107 NE, 119 NE, 621 BR en 126 NE geven een warm, modern en clean beeld weer. De stille kleuren in deze combinatie geven het geheel een Scandinavisch designgevoel. De kleuren in dit palet bieden een mooie basis voor een strak, modern en clean design met een hoogwaardig ontwerpgehalte. In deze kleurcombinatie zien we de terugkeer van de roomtinten in combinatie met grijs, en een beige met een druppel roze.

De kleurencombinatie van 109 NE, 201 GO, 110 NE en 210 GO geven een warm en natuurlijk interieurbeeld weer. In deze combinatie zien we de terugkeer van zachtgeel/stopverfkleur in combinatie met warm grijs. De toevoeging van de diepe groen/bruin (algenkleur) als accentkleur, maakt de kleurkaart nog meer geschikt voor liefhebbers van natuurlijke kleuren. Een warm en rustig palet, als mooie basis voor interieurs met diverse houtsoorten. De kleuren zijn prachtig in een matte finish voor muren, deuren en kozijnen.

Wij wensen jou veel plezier en succes met het gebruik van deze nieuwe waaier van Lifestyleverf.


By admin admin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.