gouden accessoires

Gouden accessoires
Geschreven doorLifestyle verf

Gouden accessoires

Gouden accessoires in het interieur zorgen voor een luxe en warme sfeer in huis. Ook in 2019 komen gouden accenten weer terug in het interieur. Gouden accessoires zijn altijd goed te combineren met diverse wit-tinten. Vooral de combinatie goud en roomwit zorgt voor een chique sfeer. Maar hoe combineer je gouden accessoires het beste met andere kleuren? Wij laten je de meest verrassende kleurcombinaties zien met de kleuren uit de trendwaaier, die goed met een subtiel gouden accent te combineren zijn.


Pasteltinten 

De combinatie van lichte pasteltinten met goud zorgt voor een frisse en zonnige sfeer. Zo haal je eenvoudig het zomerse gevoel in huis. In de foto zijn de kleuren 219GO en 633BR van Lifestyle by Global Paint gebruikt. Omdat beide kleuren nogal opvallend zijn hebben we gouden veren gebruikt, die een stijlvolle maar rustgevende uitstraling hebben.


Goud en marmer


De gouden kubus is een echte eyecatcher in het interieur door de glimmende gouden kleur. Tegen een contrasterende kleur zoals de 304RP van Lifestyle by Global Paint komt de gouden kubus helemaal tot zijn recht. Bij gebruik van opvallende kleuren en veel verschillende materialen is de verhouding erg belangrijk. Om de balans te behouden zijn de marmeren tegel en de gouden kubus minder aanwezig dan de andere twee kleuren in de foto.

By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.