Raak geïnspireerd!

 1. Basicwaaier

  Nieuwe Basicwaaier

  De Basicwaaier van Lifestyleverf kenmerkt zich door een combinatie van roomtinten, grijs, beige en een druppel roze. Deze worden mooi aangevuld door het neutrale kleurpalet met de warme trendtoevoeging van lever en roze/nude. Lees hier alles over de nieuwe Basicwaaier.

 2. Trendwaaier

  Nieuwe Trendwaaier

  Met de nieuwe Trendwaaier 2020 heeft Lifestyleverf ietwat gewaagde kleurkeuzes gemaakt, die perfect aansluiten bij de huidige trendontwikkelingen. 

 3. Glanzend of Mat

  Glanzende of matte verf?

  Wil je graag een matte of een glanzende afwerking? Het verschil tussen deze twee glansgraden kan uiteindelijk voor een heel ander effect zorgen.

 4. Verf restjes

  Wat te doen met restjes verf?

  Omdat we verspilling zo veel mogelijk tegen willen gaan, kun je deze restjes verf ook prima voor andere doeleinden gebruiken. Wij geven je hier wat inspiratie over wat je kunt doen met restjes verf.

 5. trendkleuren

  Trendkleuren in een basic interieur

  Wil je trendkleuren introduceren in basic interieur, dan kan dat erg eenvoudig! Wij geven je hier inspiratie over hoe je basic kleuren kunt combineren met een trendkleur.

 6. Basic kleuren

  Inspiratie voor een basic slaapkamer

  Wil je een rustige sfeer creëren in je slaapkamer maar het toch modern houden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor je om dit zo eenvoudig mogelijk te creëren.

 7. vintage kleuren

  Eigentijds vintage

  De combinatie van okergeel, roze en rode kleuren ademt de sfeer uit van de vrolijke jaren 70 & 80. 

 8. Gouden accessoires

  Gouden accessoires

  Gouden accessoires in het interieur zorgen voor een luxe en warme sfeer in huis. Ben je ook benieuwd naar de meest verrassende kleurcombinaties met goud? Bekijk dan nu onze nieuwe blog waarin een stylist verschillende kleurcombinaties laat zien.

 9. aardetinten

  Natuur in je interieur

  De natuur word steeds belangrijker in het interieur in 2019. Populaire kleuren voor op de muur zijn rood en oranje aardetinten, maar ook groene tinten blijven terugkomen.

 10. kleurcombinaties

  Diepgroene kleur in je interieur

  De diepgroene kleur voor in je woonkamer is weer helemaal terug. De kleur geeft een luxieuze uitstraling en is goed te combineren. Hoe laten wij je zien!

Producten 1-10 van 17

Pagina
Toon per pagina
per pagina
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.