Kleurstalen gebruiken

Hoe gebruik je kleurstalen?
Geschreven doorLifestyle verf

Hoe gebruik je kleurstalen?

Lifestyle by Global Paint heeft van alle 210 kleuren uit de Lifestyle Collectie waaier ook losse stalen. Deze stalen zijn handig om kleuren met elkaar te vergelijken, maar waarschijnlijk gebruik je deze stalen vooral om te kijken of de kleur op je muur zal staan. Maar hoe kun je dit eigenlijk het beste testen?

Hang de kleurstalen op de muur

Door de kleurstalen op de muur te hangen die je wil gaan schilderen, kun je deze goed bekijken met het lichtinval in de kamer. Daarnaast zie je gelijk hoe de kleur staat bij de verschillende lichtinvallen gedurende de dag. ’s Avonds met weinig licht kan de kleur er bijvoorbeeld heel anders uit zien dan ’s ochtends. Laat de kleurstalen zeker een paar dagen hangen, zodat je er een aantal keer goed naar kan kijken en zeker kan zijn van jouw beslissing.

Haal meerdere stalen

Door meerdere stalen van dezelfde kleur te halen kun je een groter deel van de muur bedekken, waardoor je de kleur nog beter kunt zien. Maar je kunt ook stalen in verschillende kleuren bestellen door goed te kunnen zien welke kleur nu echt het mooist staat bij jouw meubels. Dit is vooral aan te raden wanneer je ongeveer weet welke kleur je wil maar twijfelt tussen een aantal tinten.

Kleurtesters

Twijfel je na deze tips nog steeds tussen een aantal kleuren en kom je er met alleen een kleurstaal echt niet uit? Test dan de kleur direct op de muur met de Kleurtester van Lifestyle by Global Paint. Deze Kleurtester is verkrijgbaar in alle 210 kleuren uit de Lifestyle Collectie Waaier en is goed voor een stuk van ongeveer 50x50 cm.


By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.