Nieuwe Basic waaier 2019

Nieuwe Basic waaier 2019
Geschreven doorLifestyle verf

Nieuwe Basic waaier 2019

De Basic kleurkaart van Lifestyleverf kenmerkt zich door een contrastrijke keuze aan basiskleuren. Deze hoeven tegenwoordig niet allemaal licht te zijn of een ton-sur-ton kleurgevoel te geven. Daarom heeft Lifestyleverf gekozen voor meer uitdagende, maar wel rustige kleuren die onderling een mooi interieurgevoel opleveren. Je ziet qua kleur een verschuiving richting de nude (huids) kleuren, lichtgeel en bruin-groen. De spanning ontstaat door een keuze te maken uit twee of drie van deze basic kleuren en deze toe te passen in een nieuw interieur of in een plan voor een re-styling van een bestaand interieur.

Een voorbeeld uit de Basic kleurkaart met een classic touch is:

  • 601BR beige
  • 119NE vergrijsd creme
  • 210GO groenbruin

601BR Beige119NE vergrijsd crème210GO groenbruin

Een superwarme kleurcombinatie met een jaren '60 gevoel. Deze klassieke kleuren zijn een mooie basis voor design klassiekers en een stijlvol interieur.
Wit marmer, mat satijnen gordijnen, bouclé stoffering en een visgraatvloer zijn allemaal heel mooi te combineren met dit warme kleurenpalet.
Voor de wanden en kozijnen kun je kiezen voor lichte kozijnen en donkere muren, of juist andersom: donkere kozijnen en lichte muren.

Wil je de kleuren graag eerst testen bij je thuis? Klik dan hier.

By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.