Trendkleuren | Lifestyleverf

Trendkleuren in een basic interieur
Geschreven doorLifestyle verf

Trendkleuren in een basic interieur

Wil je trendkleuren introduceren in basic interieur, dan kan dat erg eenvoudig! Vaak bereik je al heel veel door een muur te schilderen in een trendkleur of door de ruimte aan te kleden met accessoires in de trendkleur. Wij geven je hier inspiratie over hoe je basic kleuren kunt combineren met een trendkleur.

Petrol blauwgroene trendkleur 510NE

Om het moderne terug te laten komen in de slaapkamer, kun je ervoor kiezen om basic kleuren te combineren met trendkleuren. 510NE is een petrol blauwgroene trendkleur, die goed te combineren is met nude kleuren, wit-tinten en warm grijze tinten. Omdat deze kleur wat heftig kan zijn in een slaapkamer en het geen rustig effect creëert, kun je deze kleur ook terug laten komen in accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een fotolijst in de kleur 510NE.

Okergele trendkleur 219GO

De trendkleur 219GO is een okergele kleur die een vrolijke sfeer geeft aan je interieur. Deze kleur is een echte vintage kleur die super populair was in de jaren 70 en 80. Maar deze gele kleur is weer helemaal terug! Vooral in combinatie met roze kleuren is het een trendy interieur. Wil je het wat rustiger houden? Dan kun je deze kleur heel goed combineren met basic kleuren als 110NE of 130NE. Daarnaast kun je deze kleur mooi combineren met materialen als vintage leer en mahonie hout.

By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.