Trendwaaier

Nieuwe Trendwaaier
Geschreven doorLifestyle verf

Nieuwe Trendwaaier

Met de nieuwe Trendwaaier 2020 heeft Lifestyleverf ietwat gewaagde kleurkeuzes gemaakt, die perfect aansluiten bij de huidige trendontwikkelingen. Een gevarieerd kleurpalet met daarin de trendcombinatie van roze met oker en lila in een vergrijsde tint. In deze kleurkaart valt vooral de combinatie van diverse kleurgroepen op. Verder kenmerkt de Trendwaaier 2020 zich door het warme palet van bruinen, roest, maquillage en terra-kleuren. Bruin is het nieuwe zwart!

Een warme en moderne kleurcombinatie uit de Trendwaaier is: 233 GO, 303 RP, 632 BR. Ontwerpers grijpen massaal naar deze warme kleuren voor hun nieuwe ontwerpen. Juist in moderne interieurs wordt veel met dit vintage jaren 70 kleurenpalet gewerkt. Bruinen zijn nog niet zo populair geweest sinds die tijd, in zowel mode als in interieur.

De Trendwaaier bevat ook een kleurcombinatie die een minimalistisch maar toch een modern gevoel geeft. Het kleurpalet bestaat uit rustige, warme en nude kleuren zoals de kleuren 235 GO, 627 BR en 234 GO. Deze combinatie van kleuren is prachtig voor het gebruik van strakke muren en vloeren met een hoogwaardig niveau. Vooral met de toevoeging van materialen als messing en zwart metaal voor accessoires, geeft dit het geheel een sophisticated look!Een andere kleurcombinatie uit de nieuwe Trendwaaier is een combinatie van diverse kleurgroepen. Dit mogen contrasterende kleuren of zelfs vloekende kleuren zijn! Een vergrijsde lila tint is hierin een nieuwkomer. Voor deze interieurs zijn materialen als geschuurd fluweel, grof linnen en padded stoffen een aanrader. Een handmatig gevoel in de afwerking van muren en zelfs in muurschilderingen zijn weer terug. Binnen dit interieur passen lampenkappen met franjes, kussens met roesjes, geleefd meubilair en vintage items.


Wij wensen jou veel plezier en succes met het gebruik van deze nieuwe waaiers van Lifestyle by Global Paint!

By Lifestyle verf

Verf van een professionele kwaliteit tegen een bouwmarkt prijs! Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Bijna alle kleuren zijn mogelijk!

contact
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.