Raak geïnspireerd!

 1. Kozijnen lakken

  Kozijnen lakken

  Hoe kun je kozijnen het beste lakken? Wij helpen je hier graag bij met een handig stappenplan. 

 2. Basicwaaier

  Nieuwe Basicwaaier

  De Basicwaaier van Lifestyleverf kenmerkt zich door een combinatie van roomtinten, grijs, beige en een druppel roze. Deze worden mooi aangevuld door het neutrale kleurpalet met de warme trendtoevoeging van lever en roze/nude. Lees hier alles over de nieuwe Basicwaaier.

 3. Trendwaaier

  Nieuwe Trendwaaier

  Met de nieuwe Trendwaaier 2020 heeft Lifestyleverf ietwat gewaagde kleurkeuzes gemaakt, die perfect aansluiten bij de huidige trendontwikkelingen. 

 4. Plinten Schilderen

  Plinten lakken

  Het lakken van plinten is van belang voor een mooi eindresultaat en gelukkig niet moeilijk. Wij leggen je graag uit hoe je plinten het beste kan verven. 

 5. vintage kleuren

  Eigentijds vintage

  De combinatie van okergeel, roze en rode kleuren ademt de sfeer uit van de vrolijke jaren 70 & 80. 

 6. Gouden accessoires

  Gouden accessoires

  Gouden accessoires in het interieur zorgen voor een luxe en warme sfeer in huis. Ben je ook benieuwd naar de meest verrassende kleurcombinaties met goud? Bekijk dan nu onze nieuwe blog waarin een stylist verschillende kleurcombinaties laat zien.

 7. aardetinten

  Natuur in je interieur

  De natuur word steeds belangrijker in het interieur in 2019. Populaire kleuren voor op de muur zijn rood en oranje aardetinten, maar ook groene tinten blijven terugkomen.

 8. kleurcombinaties

  Diepgroene kleur in je interieur

  De diepgroene kleur voor in je woonkamer is weer helemaal terug. De kleur geeft een luxieuze uitstraling en is goed te combineren. Hoe laten wij je zien!

8 producten

Toon per pagina
per pagina
© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.