STYLE YOUR LIFE – MET LIFESTYLE VERF

Bij Lifestyle Verf bestel je muurverf en lak, van een hoge professionele kwaliteit, in de mooiste kleuren, voor een sfeervol en warm interieur. Lifestyle werkt ook samen met zelfstandige stylisten en woonwinkels, die met Lifestyle Verf werken. Als je wat hulp nodig hebt bij een plan voor je interieur, dan helpen zij bij het creëren van een gebalanceerd totaalplaatje. Zij adviseren ook bij de kleurkeuze. Als je vragen hebt over kleuren, de verf of het schilderen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kwaliteit van de verf doet er toe

De kwaliteit van de verf is net zo belangrijk als de kleur. De kleur zie je, maar de verf merk je. Het doet er echt toe, er is veel verschil in kwaliteit. Het is fijn om te weten dat je met Lifestyle Verf verzekerd bent van topkwaliteit verf. De verf wordt in onze verffabriek gemaakt door de verfmakers, volgens uniek recept van het laboratorium. Beiden staan garant voor een constante kwaliteit en continue kwaliteitscontrole. De verf wordt vers getapt en speciaal voor jou gemengd in de kleur van jouw keuze en vanuit de fabriek direct bij jou thuis bezorgd. De kleurcollecties zijn samengesteld door zelfstandige stylisten op de huidige trends in kleuren.

Lifestyle Verf voldoet aan de natte – en droge eigenschappen, die je van een professionele verf mag verwachten. Dat zegt iets over de verwerking en de opdroging van de verf. Lifestyle Verf dekt uitstekend, is soepel te verwerken met roller of kwast en geeft een strak en mooi eindresultaat.

Tips van de schilder

De kleur en de verf is belangrijk voor het eindresultaat, maar bedenk dat het schilderen zelf ook bijdraagt. Daarom geven we je tips en een stappenplan van de professionele schilder. Zo weet je hoe je een muur het beste schildert en een kastje lakt. Ook daar helpen we je mee. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons weten.

Duurzaamheid

Duurzame keuzes maken, dat doen wij ook. Bij de productie van de muurverf en lakken gebruiken wij 100% groene stroom. Op het dak van de fabriek staan zonnepanelen. Wij hebben doelstellingen geformuleerd om elke dag te werken aan CO2-emissie verlaging. Verf rechtstreeks van de fabriek naar jou thuis is ook een duurzame keuze. De verf wordt minder vervoerd en dat heeft een positief effect op de milieubelasting. Onze blikken zijn recyclebaar en alle andere verpakkingsmaterialen zijn zo duurzaam mogelijk gekozen.

Strenge eisen luchtkwaliteit

Je brengt veel tijd binnen door. De luchtkwaliteit is daarom belangrijk. De Muurverf Puur Mat en de Lakken voldoen aan de strengste regelgeving voor vluchtige organische stoffen (VOS). Dat maakt de verf de beste in zijn klasse. Goed om te weten voor de schilder en de mensen die in de ruimte wonen, slapen en werken.

 

Samenwerken met Lifestyle Verf

Stylisten, woon- en interieurwinkels zijn onze samenwerkende partners. Het grote voordeel is dat zij kunnen bouwen op onze verfexpertise èn geen voorraden hoeven aan te houden. Wij vermelden de stylisten, woon- en interieurwinkels op onze website, zodat wij consumenten de weg wijzen voor een compleet interieuradvies. Wil je als stylist, woon- en interieurzaak ook Lifestyle Verf opnemen in je dienstverlening, bekijk dan hier alle voordelen en neem contact met ons op.

De waardering van lifestyleverf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.