Violet en blauw tinten

Violet en blauw tinten

De kleuren 401VB tot en met 435VB uit de Lifestyle Kleurenwaaier Collectie zijn alle violet en blauw tinten van Lifestyle by Global Paint. Violet en blauw tinten in je interieur geven meteen een soort rust en kalmte in je interieur. Wil je ook een van deze tinten toepassen in jouw interieur? Lees dan snel verder voor wat combinatie tips bij deze tinten.

Violet tinten

Violet is de kleur van frisheid, harmonie, ontspanning en kalmte. Het is een iet wat heftige kleur voor op de muur, dus schilder niet meer dan één muur in een ruimte in deze kleur. De kleur komt helemaal tot zijn recht in combinatie met grijs tinten, lichtroze en gouden accessoires. Deze combinatie zorgt voor een luxe uitstraling en een elegant interieur.  

Blauw tinten

Van licht tot donker blauw, elke tint geeft een oneindigheid aan rust in de ruimte. En met elke blauw tint bereik je weer een andere uitstraling in de ruimte. Blauw tinten zijn perfect voor de badkamer, maar ook voor andere ruimtes zoals het kantoor is blauw een zeer geschikte kleur. De blauw tinten zijn op veel verschillende manieren te combineren, die hierna besproken zullen worden. Donker blauw of juist heel licht blauw is goed te combineren met natuurlijke materialen zoals hout. Het zorgt voor een rustgevende plek. Als je een iets luxere uitstraling wil, dan kun je donkerblauw combineren met oker geel of met roze. Deze kleurcombinaties zijn erg contrasterend, maar geven een verassend effect. De meer heftige blauwtinten, zijn meer geschikt als accenten. Zo komen sommige kleuren beter tot hun recht in een bepaald materiaal.

Producten

De kleuren zijn in de producten Pearl Mat, Lak Mat, Lak Zijdeglans, Lak Glans en Puur Mat verkrijgbaar. Twijfel je nog over een kleur? Of wil je meerdere kleuren met elkaar combineren? Test de verf op de muur of op een stuk karton met de kleurtester van Lifestyle by Global Paint.

© 2021 Lifestyleverf.nl - Initiatief van Global Paint Products B.V.